Началникът на отдел Физическа защита в  АЕЦ Козлодуй беше

...
Началникът на отдел  Физическа защита в  АЕЦ Козлодуй беше
Коментари Харесай

Началник в  АЕЦ „Козлодуй” заплашвал полицаи

Началникът на отдел " Физическа отбрана " в  АЕЦ „ Козлодуй ” беше освободен от поста поради абсурден клип, от който излиза наяве, че е заплашвал служители на реда, до момента в който те се пробват да глобяват негов другар, хванат да кара колата си използвал алкохол. /Нова/

„ По предписание на премиера извършихме инспекция. Тя сподели, че е имало подобен случай. Имаме безспорна непоносимост към сходно държание. Той злоупотребява със служебното си състояние ”, сподели в предаването „ Събуди се ” министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

Тя не се ангажира да каже дали над този човек има политически чадър. „ Това, което направихме, демонстрира нашето отношение и дали над него има чадър ”, добави Петкова.

„ Поведението на Пешко Караджов приказва, че той има зад тила си някаква поддръжка ”, съобщи журналистът Юлиян Христов. Той добави, че идната седмица ще има продължение по тематиката.

По думите му е много притеснително мълчанието на прокуратурата. „ Ако се вгледаме деликатно, тук има няколко закононарушения. Най-вече опита за практикуване на напън върху служител на реда. Това е неприемливо. Да не приказваме за заканите ”, счита журналистът.

Според него е забавно и за какво чак в този момент, половин година по-късно, Министерство на вътрешните работи взема решение да ревизира случая.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР